Hjerterum for alle. Plads til det meste.

Hjerterum for alle. Plads til det meste.

Er familien klar til at flytte ud af byen? Til en bolig med flere værelser, hvor børnene kan løbe frit ud i grønne arealer?
Eller ønsker du måske noget mindre? En ny og vedligeholdelsesnem bolig, hvor du får mere tid til at nyde naturen, kulturlivet og fællesskabet med andre? 

Teglsøerne har hjerterum for alle og her er plads til det meste. 

Hvor grænsen mellem natur og bolig udviskes​​

På en smuk grund med direkte adgang til Lergravssøerne og grønne stisystemer opføres 97 boliger i samhørighed med den omkringliggende natur.
Med inspiration fra landsbymiljøet opføres de nye boliger i små klynger, hvor sivegader løber mellem bebyggelsen og danner grønne fællesområder og opholdsrum. Derudover vil stisystemer bringe fodgængere og cyklister nemt rundt i området.

Plads til både fællesskab og fordybelse

Boligbyggeriet vil bestå af rækkehuse og lejligheder i varierende størrelse og karakter og kan dermed skabe rammerne for både børnefamilier, unge, voksne og ældre. Diversiteten i bebyggelse og beboere vil bidrage til et mangfoldigt og levende boligområde, hvor der er rig mulighed for at skabe et godt fællesskab på tværs af generationer og interesser.

Bebyggelsen kommer til at ligge i landskabelige grønne områder med hjemmehørende planter og mangfoldig biodiversitet, mens det urbane liv udspiller sig mellem husene.

Fælleshuset. Et mødested. Et fristed

I samarbejde med Teglsøernes nabo, Plushusene, opføres der også et stort og multifunktionelt fælleshus ved søbredden. Fælleshuset bliver områdets naturlige samlingspunkt, hvor beboerne kan mødes på kryds og tværs. Her kan I mødes til en kop kaffe på tagterrassen, mens de mindste boltrer sig i børnehulen. Man kan spise en hyggelig fællesmiddag i den store spisesal, få pulsen op til en dansetime eller i fitnesslokalet og lade kreativiteten få frit løb i atelieret og i værkstedet. 

Fælleshuset er lige så meget dit fristed, som det er et mødested.

Visualisering: Plushusene. Vi tager forbehold for evt. ændringer

Læs vores brochure

Her får du et samlet overblik over de forskellige boliger i Teglsøerne og de mange muligheder, som området byder på. 

Et godt naboskab

Ved siden af Teglsøerne, i den østlige del af området, opføres bofællesskabet Plushusene, hvor børnefamilier og aktive voksne 55+ bor på tværs af generationer. Teglsøerne og Plushusene vil i samspil indrette et moderne boligområde, der opfylder forskellige behov og ønsker for fællesskab, bekvemmelighed og det private rum.

Vores mål handler om mere en mørtel og mursten. Vi vil udvikle Teglsøerne med omhu, skabe boliger og livskvalitet, der kan mærkes.