ÅBENT HUS 

Boliger midt i naturen - tæt på byen

Boliger midt i naturen - tæt på byen

Velkommen til Teglsøerne i Fredensborg Kommune. Kun en halv times kørsel fra Indre København får du her fodfæste i Nordsjællands natur og kommer tæt på skovens træer og havets bølgeskvulp.

Afspil video

Hjerterum for alle. Plads til det meste

Teglsøerne er et nyt og mangfoldigt kvarter midt i naturen. Med moderne boliger og et fælleshus skabt til at være sammen. Her er du aldrig langt fra den gode samtale, det gode naboskab og en fælles oplevelse. Teglsøerne er for dig, der ønsker at få både naturen og fællesskabet ind i hverdagen.

Hist hvor Øresund slår en bugt

Inde i Nivå Bugt finder du den charmerende kystby Nivå, der tilbyder alle hverdagens nødvendigheder og fritidens mange muligheder. Her er byliv, planteliv, friluftsliv – det gode liv!

Find din drømmebolig i Teglsøerne

Urbane townhouses i to etager bygget til dagligdagens nødvendigheder og weekendens sammenkomster. Privatliv og samvær – det er dét, Søhusene kan.

Skønne rækkehuse fordelt på to plan og med udgang til egen solrig terrasse. I Sivrækkerne får I plads til hele familien i funktionelle og moderne rammer.

Lejligheder designet med tanke for den overskuelige bolig, der er let at bo i. I Enghusene genfinder man tiden – til sig selv, familien og fællesskabet.   

UDBYDES I ETAPE 2
Veldisponerede lejligheder i forskellige udformninger og størrelser. I Byhusene går du i seng og vågner op til synet af Nordsjællands smukke natur.

Kom til Åbent Hus

Læs vores brochure

Her får du et samlet overblik over de forskellige boliger i Teglsøerne og de mange muligheder, som området byder på. 

Boligernes beliggenhed, i et grønt, naturskønt område med nærhed til bykernen, gør det til et attraktivt sted for alle, som gerne vil være i tæt kontakt med både natur, by, sø og hav

Dorthe Schacht Linius, arkitekt, Holscher Nordberg Architects

Følg os på sociale medier

Hold dig opdateret på projektet

Covid 19-restriktioner

Grundet COVID-19 har vi erstattet de almindelige åbent hus arrangementer med 1:1 fremvisninger. Du kan fortsat få vores showroom at se med vores mæglere, der tager alle nødvendige forbehold for at undgå smitte.

  • Mundbind anbefales ved fremvisninger
  • Tilmelding påkrævet

Du vil blive kontaktet af vores mæglere inden fremvisningen